"NLP: kort, krachtig, doelgericht en naar de kern"NLP (Neuro Lingu´stisch Programmeren) kent vele toepassingsmogelijkheden. NLP besteedt veel aandacht aan communicatie, in eerste instantie met jezelf. Die bepaalt voor een belangrijk deel de kwaliteit van je leven. NLP bestudeert succesvolle mensen en maakt het overdraagbaar. Dit geeft allerlei gereedschappen om in gewenste situaties te komen.

NLP gaat ervan uit dat iedereen de werkelijkheid zelf inkleurt: je ervaart het op jouw manier. Met technieken uit de NLP kun je dit veranderen. Het gaat erom uit de onmacht van ongewenste situaties te komen en je eigen hulpbronnen in te gaan zetten. Je zult ontdekken dat je er meer hebt dan je misschien denkt. Het verleden is slechts om van te leren. NLP richt zich op hoe je het beter kunt doen en is gericht op het hier en nu en de toekomst.

In NLP zit al veel hypnose. Over hypnose zijn wel vaker misverstanden, maar het is simpelweg een manier van werken, waarbij je je eigen (negatief) kritisch denken kunt omzeilen. Daardoor kan de juiste informatie binnen komen, zodat je je doelen ook daadwerkelijk bereikt. Dat doe je namelijk niet alleen bewust, maar wordt grotendeels door je onderbewuste ondersteund en uitgevoerd. Het werkt ontspannen, verrassend, duidelijk en effectief.

Home NLP en Hypnose Werkwijze Visie Voor wie Tarief Contact